- PUBLICITAT -

 

La recollida d’ensers,  ‘trastos’ i voluminosos es farà  el pròxim   dilluns, 3 de maig,  per ser festiu i dissabte el proper dia 1 de maig.

Des de l’Ajuntament de Castelló s’informa de la recollida de voluminosos i ‘trastos’  i ensers del pròxim dia 1 de maig.

Per ser el dia 1 de maig dissabte  i festiu  , no es farà la recollida de ‘Ensers i Voluminosos’  fins el matí del laborable següent: el dilluns 3 de maig.

Per tant, no cal treure’n cap enser, ‘trasto’ ni voluminós al carrer fins a la matinada del pròxim dilluns, 3 de maig.

Recordem que:

PUBLICITAT

No cal treure més de quatre trastos (cadires, xicotets electrodomèstics…,) per casa o l’equivalent a quatre en un sol més gran (un sofà, un frigorífic, un armari …). Si hi ha més, es guarden per a la següent quinzena o es porten a directament a l’ecoparc, on us donen punts (què són els ecopunts?) per rebaixar la taxa de tractament de RSU.

Pareu atenció en què a l’ecoparc també hi ha una limitació de les quantitats diàries que poden abocar individualment, perquè tothom puguem aportar sense saturar els contenidors. Cal ser solidaris i col·laboratius.

A l’entrada de l’ecoparc teniu una taula, on podeu comprovar quines són les quantitats i les limitacions temporals per a les diferents deixalles.

Als cartells de l’entrada podeu trobar aquestes indicacions i altres d’interés sobre quants, on i com dipositar els diferents residus i deixalles.

Us adjuntem les taules dels ecopunts que donen, per cada tipo d’enser que s’aporta directament  a l’ecoparc,  per obtenir més rebaixa en la taxa de tractament.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací