- PUBLICITAT -

 

La recollida d’ensers, ‘trastos’ i voluminosos es farà  el pròxim dilluns, 17 de maig,  per ser dissabte demà 15 de maig.

Per ser el dia 15 de maig dissabte, no es farà la recollida de ‘Ensers i Voluminosos’  fins el matí del laborable següent: el dilluns 17 de maig.

Per tant, no cal treure’n cap enser, ‘trasto’ ni voluminós al carrer fins a la matinada del pròxim dilluns, 17 de maig.

PUBLICITAT

Recordem que:

No cal treure més de quatre trastos (cadires, xicotets electrodomèstics…,) per casa o l’equivalent a quatre en un sol més gran (un sofà, un frigorífic, un armari …). Si hi ha més, es guarden per a la següent quinzena o es porten a directament a l’ecoparc, on us donen punts (què són els ecopunts?) per rebaixar la taxa de tractament de RSU.

Pareu atenció en què a l’ecoparc també hi ha una limitació de les quantitats diàries que poden abocar individualment, perquè tothom puguem aportar sense saturar els contenidors. Cal ser solidaris i col·laboratius.

A l’entrada de l’ecoparc teniu una taula, on podeu comprovar quines són les quantitats i les limitacions temporals per a les diferents deixalles.

Als cartells de l’entrada podeu trobar aquestes indicacions i altres d’interés sobre quants, on i com dipositar els diferents residus i deixalles.

Us adjuntem les taules dels ecopunts que donen, per cada tipo d’enser que s’aporta directament  a l’ecoparc,  per obtenir més rebaixa en la taxa de tractament.

- PUBLICITAT -