- PUBLICITAT -

 

La primera edició de la Gala de la Música 2023 tindrà lloc a Castelló, on es presentaran els nous Premis Pentagrama Ribera Alta. L’esdeveniment es retransmetrà en directe a través d‘extreaming’ demà dissabte

CN | Aida

L’esperada I Gala de la Música 2023, un esdeveniment que celebra la riquesa musical de la comarca de la Ribera Alta, anunciada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) – Ribera Alta. L’acte tindrà lloc el dissabte, 16 de setembre a Castelló, a l’auditori Rex a les 20.00 h.

PUBLICITAT

La gala es proposa celebrar i honrar no només la música autòctona, sinó també aquells individus i grups que treballen incansablement per fomentar i preservar la cultura musical de la comarca.

A més, per donar un reconeixement més específic, la FSMCV – Ribera Alta ha establert els Premis Pentagrama Ribera Alta. Aquests premis estan pensats per reconéixer les contribucions en diferents àmbits, el músic o la música més veterà, el director o directora amb més antiguitat, el compositor o compositora de l’any, la difusió de la cultura, la família musical més extensa, la dedicació a la seua Societat Musical, la Participació Federal, i un premi extraordinari dedicat a l’Ajuntament amfitrió.

La FSMCV-Ribera Alta ha compartit un enllaç amb les bases per a la presentació de candidatures a aquests prestigiosos premis. Aquells que estiguen interessats poden trobar les instruccions detallades, picant ací.

En un comunicat a la seua pàgina de Facebook, la FSMCV-Ribera Alta ha exclamat amb entusiasme: “CELEBREM LA MÚSICA DE LA RIBERA ALTA!”

La Gala de la Música 2023 promet ser un esdeveniment vibrant que mostra el millor de la música i la cultura de la comarca de la Ribera Alta. No perdeu l’oportunitat de participar i reconéixer els esforços d’aquells que estan dedicats a enaltir l’escena musical local.

- PUBLICITAT -