- PUBLICITAT -

 

La Policia Local de Castelló realitza una jornada formativa sobre VMP (patinets elèctrics)

PUBLICITAT

Els vehicles de mobilitat personal (VMP), entre els quals s’inclouen els patinets elèctrics, són vehicles d’una o més rodes moguts per un motor elèctric que poden assolir una velocitat d’entre 6 i 25 km/h.

Agents de la Policia Local de Castelló i diverses unitats de Policia Local i els seus Caps de pobles al voltant han realitzat un curs sobre vehicles de mobilitat personal (VMP), els denominats patinets elèctrics. Aquesta formació específica va ser impartida per dos membres de la Policia Local de Castelló especialistes en aquesta matèria, mitjançant la classe teòrica van explicar amb detall els controls específics d’aquests vehicles.

El curs es va realitzar el passat divendres 3 de setembre al 2n pis de l’Obrera a Castelló, el cap de la Policia Local de Castelló, Jaume Soler va ser l’organitzador i impulsor pel fet que els Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) s’han consolidat en els últims anys com un model de transport més, dins de l’entorn urbà.

Els VMP ofereixen una opció de mobilitat sostenible positiva, pel seu ús eficient de l’espai, velocitat moderada, zero emissions i zero sorolls. Encara que es necessita treballar i informar sobre la seua integració en termes de correcta convivència amb la resta de tipus de transport per incrementar la seguretat viària, per aquest motiu ja s’estan estudiant fórmules per impartir cursos a col·legis i institut i així contribuir a un ús més adequat dels VMP (patinet elèctric) i al coneixement de la nova normativa de circulació sobre aquests vehicles.

Nova reforma legal del codi de circulació, pels patinets i altres Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

- PUBLICITAT -