- PUBLICITAT -

CN | Aida

L’Associació Animalista Més Que Gats de Castelló ha emés un commovedor agraïment a la Policia Local després d’un rescat exitós d’una gateta abandonada. Els fets van succeir la passada vesprada del 24 de gener al carrer Sants de la Pedra, on dos agents locals van intervenir per salvar l’animal d’una casa sense habitar.

Els agents, que estaven de guàrdia, van dedicar tots els seus esforços per localitzar el propietari de l’habitatge i rescatar la gateta que es trobava en condicions precàries, sense menjar ni aigua des de fa dies. L’Associació Animalista destaca l’actuació immillorable dels policies locals, que van mostrar una gran sensibilitat i compromís amb el benestar dels animals.

L’agraïment també es dirigeix als veïns que van col·laborar en l’operació i a l’amo de l’habitatge, qui es va desplaçar des de València capital per obrir la casa i permetre el rescat de la gateta.

PUBLICITAT
Renata

La gateta, batejada com a Renata, ha estat ja vacunada, testada i desparasitada. Pròximament, Renata viatjarà cap al seu nou llar, on podrà gaudir de la vida feliç que tant es mereix. Aquesta acció exemplar destaca la importància de la col·laboració ciutadana i del compromís de les autoritats locals amb la protecció dels animals.

- PUBLICITAT -