- IFORMACIÓ -

 

La Policia Local de Castelló s’alia amb cinc pobles més de la Ribera contra els robatoris i contractes fraudulents en el camp

La Policia Local de Castelló porta desenvolupant des de fa un temps diverses jornades formatives contra robatoris i furts en el camp, ja que l’inici de la campanya cítrica porta unit l’estigma dels robatoris als agricultors. En aquestes jornades, conviden a propietaris de magatzems i agricultors de la localitat per a informar sobre els furts i robatoris que han esdevingut durant tot l’any, així com, quals són les mesures preventives que han de tindre perquè no ocórreguen aquests robatoris en les seues propietats.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, la Policia Local de Castelló ha unit forces amb els agents de la policia de diverses localitats com són la Pobla Llarga, Castelló, Rafelguaraf, l’Ènova, Manuel i Sant Joanet, i a més col·labora amb Policia Autonòmica, Guàrdia Civil i Inspectors de Treball per a realitzar una campanya a fi de previndre robatoris i contractes fraudulents en el camp.

Aquesta campanya ha començat el dijous 25 de novembre, on els agents de la Policia Local, al costat del cos autonòmic, van patrullar entre les parcel·les agrícoles de la zona de la Ribera Alta acompanyats de dos inspectors de Treball amb l’objectiu de comprovar que les labors de recol·lecció es realitzaven amb plenes garanties legals. De fet, en aquesta primera jornada ja s’han detectat infraccions que han sigut proposades a sanció.

D’aquesta manera, la Policia Local de Castelló juntament amb els agents de la resta de localitats de la comarca i la policia autonòmica estan coordinats i estaran fent controls periòdics totes les setmanes mentre dure la temporada cítrica. Durant diverses setmanes recorreran tant parcel·les agrícoles com magatzems amb el doble objectiu de reduir els robatoris en el camp i vigilar les condicions de treball de les quadrilles de collidos, Empreses de Treball Temporal i magatzems.

Finalment, amb aquestes jornades preventives la Policia Local cerca frenar l’impacte negatiu de les dolentes practiques que perjudiquen aquest sector tan important per a l’economia de la Ribera Alta.

Font: – Alcaldia
- PUBLICITAT -