PUBLICITAT

 

Aquest any, degut a la situació actual del Covid-19, s’han hagut d’adoptar noves mesures per a l’obertura de les piscines, mesures que com a ciutadans i ciutadanes hem de complir, respectant també la resta d’usuaris que fan ús d’aquest tipus d’instal·lació.

Per tal de garantir una afluència major en les piscines, posarem a disposició de la ciutadania totes les piscines per al bany recreatiu (excepte jacuzzi).

Quines són aquestes mesures?

– No hi haurà venda d’entrada d’un dia (diària) ni cursets.

– Entrada a la instal·lació del 75% dels ciutadans/es empadronats/des al poble.

– No es podrà pagar en efectiu i els abonaments es podran sol·licitar en l’Ajuntament i a través del formulari disponible al final d’aquesta notícia o en la web.

PUBLICITAT

– S’assignaran torns de matí i vesprada de manera aleatòria, que permetran l’accés o no a la instal·lació. La gent que vulga accedir en el mateix torn (família, amics, etc…) hauran de fer la sol·licitud en grup mitjançant el formulari que hem comenta anteriorment.

– L’aforament estarà limitat.

– Accés a la piscina mitjançant la polsereta.

– Ús de totes les piscines com a piscines recreatives, quedant prohibit, l’accés al «jacuzzi».

– Horari de 10:00h del matí fins les 14:00h de la vesprada, i de 16:00h fins les 20:00h, de Dilluns a Diumenge. De 14:00h a 16:00 tasques de neteja i desinfecció.

– Obertura el dia 1 de juliol i fins el 15 de setembre.

– No es podrà fer ús dels vestidors. Els WC estaran tancats, en cas que algú vuiga fer-ne ús deurà comunicar-ho als conserges o personal treballador.

Foto: Lorena Gilabert

– Accés: fer ús de la solució hidroalcohòlica, deixar distància de seguretat (mitjançant bandes de recepció que delimiten la distància). Es prendrà la temperatura corporal per tal d’accedir a les instal·lacions. En cas de presentar símptomes, no acudir a la instal·lació, i si presentes símpotmes dins de la instal·lació, caldrà informar el socorrista o al personal treballador, mantenint la distància amb qualsevol usuari, i fent cas de les indicacions del personal autoritzat.

– Es recomana la utilització de motxilles o borses per guardar totes les pertinences dintre de la instal·lació.

– En les zones d’estància dels usuaris, estarà establert una distribució d’espai que garantirà la distància de seguretat entre els usuaris. Tots els objectes personals, com tovalles, deuen permanéixer dintre del perímetre de seguretat establert, evitant contacte amb la resta d’usuaris.

– Es podran utilitzar les dutxes abans i després d’accedir a la zona de bany, fent ús, primer, de la solució hidroalcohòlica ubicada als diferents estants situats al costat de les dutxes.

– Fer atenció als cartells informatius distribuïts per tota la instal·lació, que podreu consultar en cas de tenir algun dubte.

– En tot moment, s’haurà de mantenir la distància de seguretat i s’hauran de respectar totes les indicacions del Ministeri de Sanitat, respecte al Covid-19.

Els abonaments es faran a l’Ajuntament.

Feu clic ací per a accedir al formulari d’inscripció.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací