- PUBLICITAT -
Temps de lectura < 1 minut

 

Castelló rebrà una programació especial de Pilota amb motiu de les festes de la localitat. Esta programació inclou partides professionals, partides de joves promeses, activitats per a aficionats i un taller d’iniciació.

PUBLICITAT

El dia 28 d’agost serà el dels joves, amb taller de pilota per a xiquets i adolescents al carrer de les Sendes. A partir de les 18.30 els joves pilotaris del poble de les escoles d’Algemesí i Alcàntera-Càrcer faran una partida d’exhibició.

El 29 d’agost els contrabandistes prenen la vila. I és que esta comparsa organitza la II edició del trofeu de Raspall de Moros i Cristians, un torneig que ret homenatge a Luis Ferrando i que se celebrarà al carrer de la pilota.

I per al divendres 31, festa grossa al carrer de les Sendes. Comença el programa amb partida de joves promeses amb Arnau com a protagonista local. Continua l’exhibició amb la partida que enfontarà als equips de Ricard, que torna de la lesió que l’ha apartat uns mesos dels trinquets, contra el de Marrahí. El trio de Ricard estarà format per Guillem i Dani, mentre que Marrahí va acompanyat de Seve i Murcianet, tots sis jugadors locals.

PilotaViu.com

- PUBLICITAT -