- PUBLICITAT -

 

Hui és un dia de celebració per als aficionats a l’esport de la pilota a Castelló, ja que els dos equips del CPV Castelloner jugaran la final del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda. Després de setmanes jugant les semifinals d’emocionants partits, l’afició està molt orgullosa de tots dos equips i espera amb ànsies aquesta gran final.

No obstant això, encara que l’emoció i l’orgull són palpables, la falta de públic en les graderies ha sigut un tema recurrent durant tot el campionat. Molts dies el triquet de Castelló s’ha sentit buit, malgrat la gran passió que els castelloners/eres senten per aquest esport tan nostre.

PUBLICITAT

Malgrat això, els dos equips han aconseguit arribar a la final del campionat i donar el millor de si mateixos en cada partit durant tot el campionat. Ara, el moment decisiu ha arribat i tant els jugadors com l’afició esperen que aquesta final siga una autèntica festa de la pilota valenciana.

La final del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda es jugarà en el triquet de Vilamarxant el pròxim dissabte, 11 de març de 2023 i promet tindre unes emocionants partides, on primer l’equip Castelloner B format per Jesús, Edu i Carles s’enfrontarà a Profilaxi 2000 Borbotó a les 10.30 h i després a les 12.00 h serà el torn del Castelloner A format per JaviPepe i David que s’enfrontaran al Torrent D.

Els jugadors esperen en aquesta ocasió sentir-se acompanyats i animats pels seus seguidors en aquesta important trobada que determinarà qui es corona com els millors equips del Campionat en les categories d’Escala i Corda de Tercera A i Tercera B.

En resum, els dos equips de Castelló jugaran les dues finals del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda en una demostració de la gran passió que JaviPepe, David, Jesús, Edu i Carles senten per aquest esport. Malgrat la falta de públic en algunes ocasions durant el campionat si exceptuem a Pilar que sempre ha estat ahí, els jugadors i l’afició estan llestos per a gaudir d’un emocionant enfrontament en la final que promet ser una vertadera festa de l’esport de la pilota a Vilamaxant.

Des de CN volem felicitar i transmetre que per a nosaltres ja sou CAMPIONS!!! Tingueu el resultat que tingueu en aquestes dues finals.

- PUBLICITAT -