- PUBLICITAT -

 

El passat diumenge 8 d’agost de 2021 la penya ‘la Madrilla’ de Castelló va organitzar el concurs de pesca de Festes 2021, el lloc elegit va ser com és de costum els últims anys el pantà de Bellús.

El diumenge a primera hora del matí, perfectament preparats amb canya, gamber, viver, recanvis d’hamets, suros, i tot el que es puga imaginar, presidits per un començament de dia impressionant, ocupaven els llocs que en sort els havia tocat, els motivats esportistes, que no dubten en gastar tècniques impensables per als que desconeguem aquesta activitat, des del tipus de menjar que es posa en l’hamet, la seua mesura, la llargària de la canya, etc.

PUBLICITAT

Semblava una competició, decantada, afavorida pels designis no sabuts a un grupet de persones que anaren distanciant-se en captures i pes d’aquestes, però… hi ha partida mentre el temps que dura el concurs no s’acaba, i quan ho va fer, els afavorits guanyadors i la resta estaven molt contents per haver gaudit d’un matí esplèndid.

Després del concurs es va realitzar un dinar al bar l’Almenà i allí mateix es van lliurar els premis del concurs, sent els guanyadors.

1r Juan Carlos Amat
2n Octavio Altabert
3r David Lorda

Fotos d’arxiu cuncurs de pesca de Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -