- PUBLICITAT -

 

Ahir 26 de maig de 2020 la novel·la històrica de ficció amb el títol: 1609, GALEÓN, escrita pel castelloner Fede Puertos es va situar entre les 100 novel·les més venudes en Amazon, en concret en el lloc 26 amb un total de 4898 novel·les venudes.

Aquesta és la primera novel·la que escriu Fede i ahir ens comentava “Mai vaig poder imaginar que hui estaria en el número 26 de vendes en Amazon”.

PUBLICITAT

També ens diu que està fent gestions perquè molt prompte es puga vendre a la papereria Mirall de Castelló per a la gent que vulga adquirir-la i no pot fer-ho en la plataforma digital.

Fede Puertos ens introdueix en la seua novel·la històrica de ficció 1609, GALEÓN en l’any 1575, el futur marquès de Dénia, don Francisco Gómez de Sandoval i Rojas, decideix conèixer la població en profunditat de la mà de Jaume, el seu servent personal. Tots dos, portats per l’ímpetu i l’afany d’aventures, es veuen envolts en un embolic amorós que marcarà el destí del jove hereu.

Portada

Mentrestant, a Nàpols (Itàlia), els germans Cervantes, Miguel i Rodrigo, després de complir un desterrament de deu anys, s’embarquen en la galera ‘Sol’ amb esperances de llaurar-se un futur millor al seu país.

Anys més tard, en 1609, l’enfonsament d’un galió a les costes de Dénia els durà amb  secrets de tots dos en els quals, quatre segles després, l’any 2009, un jove professor de busseig, d’ascendència alemanya, trobarà una resposta. La fortuïta troballa de les restes del galió posarà en joc el desenvolupament d’una incipient relació amorosa i farà que aquells que han estat arrossegats per l’ambició, la cobdícia i la gelosia arrisquen fins  l’últim alè de vida per posseir l’ambicionat tresor.

Enhorabona Fede

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.