- PUBLICITAT -

 

Per Tecnonews / AMIC

A partir d’avui, els catalans i valencians ja podran utilitzar totes les indicacions de la navegació per veu de Google Maps en català, tant en el sistema Android com en iOS. Amb la navegació per veu, es poden escoltar alertes de trànsit, on girar i si hi ha una ruta millor. A més, aquesta funció ofereix als usuaris la possibilitat de rebre indicacions de veu més detallades i nous tipus d’avisos verbals per als desplaçaments a peu.

L’oferta lingüística de l’aplicació només es limitava al text fins ara, no obstant això, amb la nova actualització que des d’avui ja està totalment disponible, s’afegeixen indicacions de veu en aquest idioma.

PUBLICITAT

Per a poder utilitzar aquesta nova funció, els usuaris han d’actualitzar l’aplicació a la versió més recent, després han d’especificar en ella que la veu de les indicacions sigui en català en l’apartat de configuració de la navegació i ja estaria llesta per a poder oferir les indicacions desitjades en aquest idioma.

Actualment, Google Maps compta amb més de mil milions d’usuaris actius mensuals, i se centra a ajudar les persones a navegar i explorar amb confiança en més de 250 països i territoris.

A Google, continuem invertint en maneres de reflectir la informació més recent a Maps, amb més de 50 milions d’actualitzacions diàries i ajudant a tots els nostres usuaris a tenir una navegació més fàcil i adaptada a les seves necessitats.

- PUBLICITAT -