- PUBLICITAT -

CN | Aida

La música és un fil conductor que uneix generacions, celebrant el compromís i la dedicació de músics de totes les edats. Amb aquest esperit, la SM Lira Castellonera presentarà el concert “La Música que ens Uneix” el pròxim diumenge 7 de juliol a les 19.30 h a l’auditori Rex de Castelló.

Aquest esdeveniment especial comptarà amb la participació de la Banda Jove i la Banda Sènior de la societat musical, ambdues dirigides per Víctor Gómez Monteverde. Serà una oportunitat de veure com músics veterans i joves talents comparteixen escenari, demostrant que la passió per la música transcendeix edats i experiències.

Banda Jove

La Banda Jove, composta per músics joves i entusiastes, mostrarà el seu talent i energia, mentre que la Banda Sènior, amb la seua experiència i saviesa musical, aportarà una profunditat i riquesa sonora que només els anys de dedicació poden oferir. De segur oferiran un concert que serà memorable, un veritable homenatge a la música com a força unificadora.

“La Música que ens Uneix” és més que un concert; és una celebració de la tradició musical de Castelló i un testimoni del compromís de la SM Lira Castellonera amb la formació i el desenvolupament musical de les noves generacions. Aquesta trobada intergeneracional és una oportunitat per al públic de gaudir d’una vetllada de música, alhora que es reforcen els llaços entre músics de diferents edats.

Banda Senior

No us perdeu aquesta ocasió per ser part d’un esdeveniment que destaca la importància de la música en la nostra comunitat. Diumenge 7 de juliol a les 19.30 h a l’auditori Rex, “La Música que ens Uneix” serà un recordatori poderós de com la música pot unir-nos, generació rere generació.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací