- PUBLICITAT -

 

La pel·lícula, que s’ha emés en valencià i subtitulada en anglés, ha competit amb seixanta films de tot el món 

El llargmetratge coproduït per À Punt Mèdia, La mort de Guillem, aconsegueix el premi del públic en la cinquena edició del Festival Internacional de TV, Guió i Cinema de Los Angeles (Los Angeles Television, Script and Film Festival). La història de Guillem Agulló s’ha emés en valencià subtitulada en anglés i ha competit en la secció oficial amb seixanta pel·lícules de tot el món, obres de gèneres tan diferents com el cinema, la televisió, l’animació o documental.

Per al director de continguts de la televisió pública valenciana, César Martí, aquest reconeixement per a La mort de Guillem “suposa una doble alegria”, perquè, “per una banda, demostra la visió d’À Punt d’invertir en pel·lícules de qualitat que fan productores de la Comunitat Valenciana i que es projecten a mundialment i, per altra, la satisfacció que el públic nord-americà o anglòfon haja conegut la història de Guillem Agulló i, a més, l’haja guardonada amb un premi tan important”.

La pandèmia ha obligat que les votacions de les candidatures en el festival foren en línia i això li ha donat una dimensió internacional a La mort de Guillem. “Hem vist com una història local nostra pot despertar interés en la societat nord-americana i t’adones que la història no és només el record de l’assassinat d’un jove de Burjassot, sinó el crit de lluita contra la intolerància i el feixisme”, destaca Rafa Molés, de SuicaFilms i coproductor.

TRESDEU-Premi Podríem fer-ho millor

Com deixa clar Molés, La mort de Guillem ha sabut connectar amb la situació convulsa que viuen els Estats Units ara mateix i que, encara que conta una història local, toca un tema universal.

La mort de Guillem ha obtingut també el premi a millor pel·lícula, millor guió i millor actriu protagonista en la tercera edició dels Premis de l’Audiovisual Valencià.

PUBLICITAT

El programa ‘Podríem fer-ho millor’, premi al millor contingut per a la ràdio i televisió en els III Premis Tresdeu

El programa d’À Punt Podríem fer-ho millor es converteix en el millor contingut per a ràdio i televisió en la tercera edició dels Premis Tresdeu. Enguany 70.000 persones han participat en la votació en línia d’aquests reconeixements, organitzats pel magazín cultural homònim, i que fomenten el talent dels joves creadors i creadores valencians.

Podríem fer-ho millor, l’espai radiofònic que s’emet els dissabtes i diumenges de 10:00 a 14:30 hores en la ràdio d’À Punt i en streaming pel web, s’imposa a les altres 11 candidatures que optaven al premi a millor programa de ràdio i televisió de l’any. La presentadora del programa, Maria Juan, ha explicat que l’equip no s’ho esperava perquè és un programa amb una trajectòria de només cinc mesos, però s’ha mostrat agraïda perquè això significa que l’audiència “ha entés l’esperit d’humor i de bon ambient que té Podríem fer-ho millor”.

“És una manera de mantindre’s enganxats a l’actualitat i a la ràdio en directe. Comença amb les notícies més serioses i va entrant a poc a poc, de manera ascendent, en un ritme més ‘cap de setmana’, de passar-ho bé”, així ha definit l’espai premiat Maria Juan.

La Covid ha impedit que la gala estiguera oberta al públic, però no la celebració. La cerimònia s’ha retransmés en temps real des de La Mutant i l’ha presentada Nerea Sanfe.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací