- PUBLICITAT -

«La Meua Terra»: Un tribut sonor a Paco Muñoz a l’auditori Rex o per YouTube

El Concert per commemorar el 9 d’Octubre, veus destacades i la Banda Sifònica Lira Castellonera se sumen per a celebrar la música de banda en un concert especial dins la campanya “Excel·lent”

Ací pots veure el concert complet.

PUBLICITAT

CN | Aida

Hui diumenge 8 d’octubre de 2023, a les 19.30h, l’auditori Rex ressonara amb els acords i melodies que han marcat generacions. El concert, titulat “La Meua Terra”, rendirà homenatge a Paco Muñoz i es comptarà amb les veus de Josep Aparicio “Apa”, Ina Martí, Aitana Ferrer, Xavi de Bétera i la sonoritat de la Banda Sifònica Lira Castellonera, sota la batuta de Sergio Navarro Bonaviña.

Aquest esdeveniment forma part de la campanya “Excel•lent” música de banda 2023, que busca donar suport i reconéixer a les societats musicals que enriqueixen la cultura sonora del nostre País.

Concert 9 d’Octubre 2022 – Eliseo Pla durant la presentació.

Els assistents al concert podran gaudir d’un extens programa que inclourà obres com “Cap Prim”, “No em moriré d’amor”, “Havanera del peix enamorat”, entre altres. Cada peça evocarà sentiments, històries i paisatges a través de les lletres d’autors com Vicent Andrés Estellés, Maria Ibars, Miquel Martí i Pol, i, per descomptat, Paco Muñoz.

Paco Muñoz al teatre Ideal, any 2008

Es recomana a tots els amants de la música i la cultura valenciana que no es perden aquesta celebració sonora que promet ser memorable.

- PUBLICITAT -