- PUBLICITAT -

La Proximitat i la Il·lusió marquen una cavalcada diferent, amb els Reis a peu i amb un ambient màgic i fantàstic

CN | Aida | Galeria | Vídeo

Els carrers de Castelló es van convertir ahir en l’escenari d’una cavalcada màgica i inoblidable amb l’arribada dels Reis d’Orient. La proximitat entre les seues majestats i el públic va crear un ambient càlid i ple de màgia, eliminant les distàncies que sovint es creen en aquest tipus d’esdeveniments. La cavalcada, més propera que mai, va sorprendre pel seu caràcter pròxim i festiu.

La Comitiva Reial, encapçalada per Melcior, Gaspar i Baltasar, va iniciar el seu recorregut al voltant de les 17.45 h des de la plaça de l’Ajuntament de Castelló. Aquest any, també van haver inflables i personatges de videojocs, acompanyant els Reis i els seus Emissaris durant el seu trajecte pels carrers de Castelló.

PUBLICITAT

L’itinerari va ser seguit amb expectació pels més menuts, que van tenir l’oportunitat de gaudir d’una vesprada especial i màgica al costat dels seus personatges preferits. Les fotos d’arxiu de Joanjo Puertos testimonien la bellesa d’aquest esdeveniment tan esperat pels xiquets i xiquetes del nostre poble.

La cavalcada va seguir un recorregut que va passar per diversos llocs de Castelló, entre els quals es trobaven els carreres Pedro, Carles Carbonell, Sants de la Pedra, així com l’Ermita, el forn d’Ismael i l’Església de Castelló. A l’Església, Melcior, Gaspar i Baltasar van oferir els seus presents a Jesús, mantenint així la tradició cristiana dels regals d’or, encens i mirra.

L’ofrena a Jesús va ser un moment emotiu que va precedir el camí de la Comitiva Reial fins a l’Ajuntament, passant pel carrer Major, on va finalitzar amb el tradicional parlament des del balcó, consolidant una vegada més la màgia d’aquesta tradició.

Les circumstàncies úniques d’enguany (la no arribada dels cotxes dels emissaris reials que estaven en Castelló de la Plana) van fer que la cavalcada fos més propera i emotiva que mai. Les distàncies entre les majestats i els xiquets es van esborrar, creant una atmosfera màgica que va inundar els carrers. El fet que els Reis d’Orient decidiren fer el trajecte a peu va contribuir a una festa de proximitat, il·lusió i màgia, amb un ambient sorprenent. Els carrers i la plaça de l’Ajuntament es van omplir d’alegria, rialles i il·lusió, creant records inoblidables no sols per als més menuts, també per a les seues famílies i de segur tota la ciutadania que assistir que va ser molta.

Vídeo amb declaracions dels protagonistes de la Festa

Aquest vídeo captura els moments més emotius i festius d’aquest esdeveniment. No només podreu gaudir de les imatges de la comitiva reial recorrent els carrers, sinó que també inclou declaracions exclusives del portaveu dels més menuts, així com entrevista a peu d’ajuntament de Fede Martínez a les seues Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.

A més a més, obteniu declaracions úniques amb les paraules de l’alcaldessa, Hort Gómez Llacér, i del regidor de Cultura Festiva, Xavier Tortosa Penades. Les seues declaracions visualitzen el significat que té per a ells aquest esdeveniment tan especial per al poble i la importància que totes i tots gaudisquen d’ell, així com mantenir viva aquesta tradició.

No us perdeu aquesta oportunitat de reviure aquests moments únics i sentir les paraules dels protagonistes d’aquesta màgica celebració.

 

Galeria de Fotos: Capturant Moments Inoblidables

Per immortalitzar aquesta jornada màgica, disposem d’una completa galeria de fotos i vídeos dels protagonistes: Melcior, Gaspar i Baltasar, així com dels més menuts gaudint de la cavalcada plena de color i alegria. Reviu els moments més entranyables d’aquesta celebració única, on la il·lusió es reflecteix en cada somriure i gest dels Reis. No et perdes cap detall d’aquest esdeveniment tan especial que ha unit a tot un poble en un ambient festiu i ple de màgia. Descobreix la galeria completa clicant ací, capturant així els records inoblidables d’aquesta inoblidable jornada.

05012024-Els Reis d’Orient - Cavalcada 2024_15

Els Reis d’Orient – Cavalcada 2024

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -