- PUBLICITAT -

 

Ja està confeccionada la Lliga2 de les modalitats de raspall i escala i corda de l’edició de la temporada 2022. Cal destacar que la competició no és una segona divisió de la Lliga CaixaBank, sinó un espai creat per als pilotaris que no han tingut cabuda en la màxima competició per equips tot i estar a un molt bon nivell, i per alguns dels joves aspirants a figura que millor estan rendint en els darrers mesos.

Marrahí

En cadascuna de les modalitats s’han configurat cinc parelles i volem destacar la participació dels Castelloners Seve i Marrahí. La relació de participants en raspall és la següent:

Salelles II i Bossio
Rafa i Seve
Marrahí i Sergi
Badenes i Momparler
Ximo i Roberto

PUBLICITAT

En la disciplina d’escala i corda, els equips són els següents:

Julio Palau i Pere
Francés i Bueno
De la Vega i Efrén
José Salvador i Monrabal II
Salva Palau i Salva

Seve

El sistema de competició serà idèntic en les dues modalitats. En primer lloc es completarà una lliga de tots contra tots que constarà de 10 partides. Posteriorment, els quatre millors equips en la classificació accediran a les semifinals, que enfrontaran al primer contra el quart i al segon contra el tercer en eliminatòria a anada i tornada. Després solament quedarà la final, que serà a partida única.

Badenes

La Lliga2 de raspall començarà el pròxim dimecres dia 23 de febrer al trinquet de Guadassuar mentre que el tret d’eixida en escala i corda està programat per al divendres 25 al trinquet de Vilamarxant.

Una prova evident de l’entitat i el potencial de la Lliga2 és que entre els seus participants es troben campions i finalistes de l’Individual CaixaBank i vencedors de la Lliga CaixaBank i de la Copa Diputació de València. Al torneig també s’ha incorporat als jugadors dels equips que han estat eliminats després de la disputa de la primera fase de l’actual Lliga CaixaBank.

Julio Palau

A més cal assenyalar que alguns dels participants de la Lliga2 estan designats com a reserves de la Lliga CaixaBank i que en cas de ser necessària la seua presència per a substituir a un company, es prioritzarà la Lliga CaixaBank, amb la qual cosa podria modificar-se el calendari de la Lliga2.

- PUBLICITAT -