- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim dimarts 26 de desembre de 2023, els residents i visitants de Castelló tindran l’oportunitat de contribuir a una causa noble i solidària. L’Associació de Donants de Sang ha organitzat una jornada de donació de sang a la Llar dels Jubilats, situat a l’avinguda de Cuba, 2.

Des de les 17.00 h de la vesprada fins a les 20.30 h de la nit, la ciutadania podrà acudir a aquesta ubicació per a fer una aportació que pot salvar vides. La donació de sang és un gest altruista i necessari per a satisfer les demandes dels hospitals i garantir la disponibilitat de sang per a aquells que la necessiten.

Castelló Notícies conjuntament amb l’Associació de Donants de Sang anima a tots els residents de Castelló, així com als visitants del poble, a unir-se a aquest acte de generositat. Donar sang és una manera simple i efectiva de contribuir al benestar de la comunitat i ajudar a les persones en situacions de risc o amb necessitats mèdiques.

Sota el lema “Dona sang, cada gota compta”, l’Associació de Donants de Sang confia en la solidaritat i el suport de la població per a garantir el subministrament adequat de sang als centres sanitaris. És important recordar que cada donació pot fer una diferència significativa en la vida d’altres persones.

Així que, si tens l’edat i les condicions adequades per a donar sang, no dubtes a participar en aquesta jornada de donació. Vine a la Llar dels Jubilats el dilluns 31 de juliol i ajuda a salvar vides amb el teu acte de generositat.

- PUBLICITAT -