- PUBLICITAT -

La Banda Simfònica Lira Castellonera triomfa al LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera 2024

CN | Aida

Ahir, diumenge 7 d’abril de 2024, la Banda Simfònica Lira Castellonera va escriure una pàgina d’or en la seua història musical en el LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera. La Lira, amb la direcció de Sergio Navarro Bonaviña va demostrar la seua excepcional qualitat i impecable interpretació de les obres, sobretot la Simfonia Núm. 3 Aquae Flavie” de Martínez Gallego, per la seua dificultat, amb aquesta obra va captivar l’atenció del públic i del jurat, aconseguint una meritòria 1a posició en la competició.

PUBLICITAT

La Banda Simfònica Lira Castellonera va ser guardonada amb un merescut 1r premi, confirmant així el seu extraordinari talent i la seua dedicació indiscutible a l’art musical. L’actuació de la banda, plena de passió i virtuosisme, va impressionar a tothom present en l’auditori municipal de Cullera.

Amb una interpretació majestuosa dels clàssics del repertori musical, la Banda Simfònica Lira Castellonera va emocionar el públic amb cada nota, transportant-los a un món de bellesa i emoció, interpretant les següents obres: “Agüero” de José Franco, “La Torre de la Reina” de José Salvador González Moreno i “Simfonia Núm. 3 Aquae Flavie” de Martínez Gallego.

Aquesta interpretació magistral va meréixer una puntuació excel·lent per part del jurat, consolidant el prestigi i la reputació de la Banda Simfònica Lira Castellonera en el panorama musical nacional, amb el següent resultat: l’Associació Amics de la Música de Yecla va obtenir el 3r premi amb una puntuació de 485, a més del Premi al Millor Desfilament. El Centre Instructiu Musical de Benimaclet va quedar en segon lloc amb una puntuació de 489 punts. No obstant això, la Societat Musical Lira Castellonera va brillar amb llum pròpia, guanyant el primer premi amb una puntuació destacada de 570 punts, demostrant així la seua excel·lència musical i el seu talent.

A l’arribada de la Banda a Castelló al parc de l’Estació, van ser rebuts amb entusiasme per un grapat de castelloners i castelloneres, amb les campanes revoltejant alegrement. Tot seguit, tot el col·lectiu, acompanyat del públic, es va dirigir al monument dels mestres Fayos, dedicant el premi i realitzant la tradicional foto commemorativa.

Amb una cercavila plena d’alegria i música, van marxar cap a l’Ajuntament de Castelló, on els esperava l’alcaldessa de Castelló, Horte Gómez Llácer, acompanyada de regidores i regidors. Tant Horte Gómez com Eliseo Pla i  Sergio Navarro van dirigir unes paraules al públic congregat per celebrar aquest gran esdeveniment, destacant la importància de la música i el talent local.

Per a aquells que no van poder assistir al concert, tenen l’oportunitat de reviure aquesta experiència única a través d’aquest vídeo espectacular de l’organització del CNB de Música Ciutat de Cullera 2024, que captura els moments més brillants de l’actuació de la banda.

El Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera 2024 va ser un esdeveniment inoblidable, marcat per la brillantor i el talent excepcional de la nostra Lira Castellonera. CN va estar present per a immortalitzar aquest moment històric, capturant els millors moments de l’actuació, i en uns dies publicarem aquestes imatges per a compartir-les amb tots vosaltres.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací