- PUBLICITAT -

 

VI Certamen de Música Festera celebrat al poble d’Agost, la Lira Castellonera queda en primera posició.

PUBLICITAT

La Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera, va participar ahir dissabte 16 de juliol de 2022 en el VI CERTAMEN DE MÚSICA FESTERA, a l’Auditori Municipal d’Agost (Alacant).

En el VI Certamen, van participar tres bandes, en primer lloc, va actuar la Societat Musical Lira Castellonera de Castelló, a continuació va ser el torn de la Banda Artístic-Cultural de Montaverner i la Societat Musical “La Lira” de Montfort va actuar en tercer lloc.

Les tres bandes van interpretar la marxa cristiana obligada “Sethtzar el Blanch” de Vicent Pérez i Esteban, obra guanyadora ex aequo en el II Concurs de Composició de Música Festera d’Agost, així com un pasdoble de presentació i una marxa mora de lliure elecció.

La Lira Castellonera va interpretar la marxa mora “Músic i Llanero“, de Rafael Mullor i Grau, com a marxa mora de lliure elecció.

Fora de concurs, va actuar el Centre Artístic Cultural Verge de la Pau d’Agost.

Des de CN volem felicitar tota la SM Lira Castellonera per aquest nou triomf que suma al seu llarg historial.

Nota: CN va estar a Agost, acompanyant la Lira Castellonera, pròximament publicarem un àlbum de fotos i a més a més un vídeo dels millors moments del certamen i de la celebració, així com declaracions de les protagonistes i els protagonistes.

La cabra que va eixir a escoltar la Lira Castellonera i pròximament contarem la història!!!

- PUBLICITAT -