- PUBLICITAT -

Una celebració musical capturada en imatges: Triomf de la Banda al Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera 2024

CN | Aida

En un esdeveniment carregat d’emoció i talent musical, la Banda Simfònica Lira Castellonera és el punt d’atenció en la presentació de la galeria fotogràfica capturada per Joanjo Puertos, actuant i commemorant el seu recent èxit al LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera 2024.

PUBLICITAT

Amb una direcció impecable a càrrec de Sergio Navarro Bonaviña, la Lira Castellonera va conquerir l’escenari i els cors del públic present amb una interpretació majestuosa de les peces musicals seleccionades, destacant especialment la simfonia “Aquae Flavie” de Martínez Gallego, que va captivar tant el públic com el jurat, guanyant així el merescut primer premi en aquesta prestigiosa competició.

La galeria fotogràfica captura de manera vívida i captivadora els moments més brillants de l’actuació de la banda, immortalitzant la passió, el virtuosisme i l’excel·lència musical que van definir aquesta memorable ocasió.

Des de l’eixida del parc de l’Estació, fins a la seua arribada triomfal a Castelló, on van ser rebuts amb entusiasme per un bon grapat de seguidors, fins a la tradicional foto commemorativa davant del monument dels mestres Fayos, la galeria de fotos ofereix una visió completa i emocionant de tot l’entorn tant musical, com festiu que va envoltar aquesta victòria musical.

Per aquells que no van poder assistir personalment al concert, la galeria fotogràfica ofereix una oportunitat única de reviure i compartir l’emoció d’aquesta experiència musical inoblidable.

En resum, la publicació de la galeria fotogràfica és un testimoni visual de l’extraordinari talent i l’impacte emocional de la Lira Castellonera en el Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera 2024, consolidant encara més el seu prestigi i la seua reputació en el món de la música.

Lira Castellonera - LXXVI Certamen Música Cullera  2024 (1278)

Galeria fotogràfica de Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací