- PUBLICITAT -

 

CN | Aida

Dimecres 23 d’agost, la plaça de l’Ajuntament serà l’escenari d’una vetllada única que transportarà als assistents a temps passats. A les 22.00 h començarà el ‘Sopar Popular de la Festa Remember’, un esdeveniment que promet.

Sopar 2018

La festa, organitzada per la Junta Local Fallera, no només brindarà una oportunitat per a sopar en amics en un ambient festiu, sinó que també convida a tots els assistents a vestir-se amb les millors disfresses dels anys vuitanta. La nit no s’acabarà amb el sopar, ja que, posteriorment, la festa es traslladarà a la plaça de l’Om on diversos ‘dijeis’ prendran el control per amenitzar la vetllada amb música que recordarà temps passats.

PUBLICITAT

Però la festa no seria completa sense una poca competició. La ‘Festa Remember’ premiarà la creativitat i l’originalitat dels assistents amb un concurs de disfresses. Hi haurà categories per a individuals i per a grups, i els guanyadors rebran premis per haver capturat l’essència de l’època amb les seues vestimentes.

‘Remenber’ Festes 2018

Esperem que castelloners i castelloneres, i visitants se sumen a aquesta celebració única, que promet no només recordar el passat, sinó també crear nous records que es recordaran en anys venidors. Ens veiem a la festa!

- PUBLICITAT -