- PUBLICITAT -

 

El pròxim divendres 7 de juliol, l’Auditori Rex de Castelló serà l’escenari del tan esperat debut de la temporada de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). Sota la direcció del talentós músic castelloner Rafa Grau Vilar, aquesta formació integrada per joves músics oferirà un concert que promet emocionar i impressionar al públic assistent.

Rafa Grau Vilar

La Jove Banda Simfònica compta amb la participació de reconeguts talents joves locals, com Ade González Zamora, Alma González Zamora i Ausiàs Cuisinier Monfort, tots ells de Castelló. Aquesta oportunitat representa un gran orgull per al nostre poble, ja que destaca el talent i la dedicació dels músics castelloners en el panorama musical de la Comunitat Valenciana.

Ade González Zamora i Alma González Zamora

El concert començarà a les 20.00 hores, oferint al públic una experiència musical única i enriquidora. La Jove Banda Simfònica demostrarà la seua habilitat i expressivitat interpretant un repertori divers i emocionant, sota la batuta de Rafa Grau, un director reconegut per la seua passió i compromís amb la música.

PUBLICITAT
Ausiàs Cuisinier Monfort

L’actuació de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV a Castelló és un testimoni del suport i la promoció que la Federació brinda als joves músics, oferint-los una plataforma per a mostrar el seu talent i gaudir d’experiències úniques d’interpretació musical.

Programa

Els amants de la música i el públic en general tenen una cita ineludible a l’Auditori Rex de Castelló el divendres 7 de juliol per a gaudir del debut de la temporada de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV sota la direcció de Rafa Grau Vilar. És una oportunitat única per a connectar amb la bellesa i l’emoció de la música interpretada per joves talents valencians.

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. Olé Ade, Olé Alma, Olé Ausiàs, que gran orgull per a la família musical de Castelló i per a la nostra Lira, compartir aquest Concert amb vosaltres, que en aquests moments sou els ambaixadors, al costat de Rafa, de la història de la nostra Banda. Enhorabona

  2. Enhorabona Rafa per la teua trajectòria tan brillant, i és només el principi del que amb el teu esforç, sacrifici i aptitud aconseguiràs, ànims i endavant Rafa.

Comments are closed.