- PUBLICITAT -

 

La Jove Banda Simfònica de la FSMCV debuta amb èxit a Castelló sota la direcció de Rafa Grau

Rafa Grau Vilar

L’esperat debut de la temporada de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha tingut lloc amb gran èxit a l’Auditori Rex de Castelló el passat divendres 7 de juliol. Sota la direcció del talentós músic castelloner Rafa Grau Vilar, aquesta formació, integrada per joves músics, ha oferit un concert que ha emocionat i impressionat el públic assistent.

La Jove Banda Simfònica ha comptat amb la participació de reconeguts talents joves locals, com Ade González Zamora, Alma González Zamora i Ausiàs Cuisinier Monfort, tots ells de Castelló.

PUBLICITAT

Aquesta oportunitat ha estat un motiu de gran orgull per al nostre poble, ja que ha posat de manifest el talent i la dedicació dels músics castelloners en el panorama musical del País Valencià.

Ausiàs Cuisinier Monfort

El concert, que va començar a les 20.00 hores, va oferir al públic una experiència musical única i enriquidora. La Jove Banda Simfònica ha demostrat la seua habilitat i expressivitat interpretant un repertori divers i emocionant, sota la batuta del castelloner Rafa Grau Vilar, un director reconegut per la seua passió i compromís amb la música.

Alma González Zamora

L’actuació de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV a Castelló ha estat un testimoni del suport i la promoció que la Federació brinda als joves músics, oferint-los una plataforma per mostrar el seu talent i gaudir d’experiències úniques d’interpretació musical.

Ade González Zamora

Els amants de la música i el públic en general van gaudir d’una cita ineludible a l’Auditori Rex de Castelló el passat divendres 7 de juliol per connectar amb la bellesa i l’emoció de la música interpretada per joves talents valencians.

Acompanyant aquesta notícia, us oferim una galeria fotogràfica i un vídeo que destaquen l’excel·lència i el talent de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV sota la direcció de Rafa Grau Vilar.

Amb aquest exitós debut, la Jove Banda Simfònica consolida dia a dia el seu prestigi i demostra la seua qualitat artística, posant de manifest el potencial musical dels joves talents valencians.

Ací baix podeu veure una part de la galeria!!!

| GALERIA | Banda Simfònica de la FSMCV – Rafa Grau Vilar – juliol 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -