- PUBLICITAT -

 

Per quart any no consecutiu a causa de la pandèmia, s’ha celebrat la Marxa Solidària per a lluitar contra el càncer a Castelló, aquesta es va celebrar el passat diumenge 1 de maig de 2022 i l’eixida va ser al Parc de l’Estació, congregant més de 600 persones. I és que, com és habitual quan a Castelló es fa una convocatòria d’aquest tipus, la resposta dels castelloners i castelloneres és encomiable.

Tota la gent que forma part de l’Associació Contra el Càncer de Castelló amb la seua presidenta Elisa Sala al capdavant, volen mostrar la seua “gratitud a totes i tots els veïns i veïnes que han demostrat que el nostre poble és solidari.

PUBLICITAT

Era molt emocionant veure la marea verda de samarretes verdes que va envair el Parc de l’Estació i els carrers de Castelló. Les paraules d’Elisa han sigut que “està molt satisfeta de la resposta de tota la ciutadania castellonera”. A més a més, s’han recaptat més de 4.544 euros per ajudar a la investigació contra aquesta malaltia”.

Però, segons l’Associació Lluita Contra el Càncer l’èxit no hauria estat possible sense la col·laboració del Club Multiesport ‘El Castellet’, Construccions Eliseo Pla, Economy Cash, Videca, STF, Coop del Camp de Vila Nova de Castelló i Valentina.

Des de Castelló Notícies volem destacar el gran treball realitzat pel Club Multiesport ‘El Castellet’ amb una excel·lent organització d’aquest esdeveniment.

Tant el recorregut de la volta com el de la marxa tenia una distància total de 5 km, recorrent pràcticament totes les rondes del poble.

Els diners recaptats seran ingressats en el compte de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de la qual forma part l’Associació Contra el Càncer de Castelló, l’AECC és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d’utilitat pública, que porta 64 anys treballant en la lluita contra el càncer.

L’AECC integra malalts, familiars, persones voluntàries i professionals que actuen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L’AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, hui en dia, l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d’euros compromesos en més de 250 projectes a tot l’Estat espanyol.

Però, l’activitat solidària continuarà aquest diumenge amb la col·locació de meses petitòries aprofitant les comunions, i també durant la resta de l’any amb el sopar tradicional a benefici de la lluita contra el càncer, a més a més el col·lectiu de les Ames de Casa ja ha comunicat que aquest any també duran a terme una representació teatral a benefici de la lluita contra el càncer.

D’altra banda, des de l’Associació contra el càncer de Castelló ja estan pensant en l’organització de la cursa de 2023 amb l’objectiu d’incrementar les activitats al voltant de l’esdeveniment perquè li done més rellevància de la que ja té.

Redacció CN

Piqueu ací per veure i baixar les vostres fotos, teniu quasi 1.800, on de segur si heu participat eixiu en alguna, esperem que gaudiu d’elles. | Fotos de Joanjo Puertos.

IV Volta a peu i marxa campanya lluita contra el càncer

- PUBLICITAT -