- PUBLICITAT -

 

Només unes hores després que l’independentisme haja guanyat les eleccions al Parlament de Catalunya, la Fiscalia ha presentat (de nou) els recursos contra el tercer grau que tenen els presos polítics catalans, per així tornar-los a la presó.

No és casualitat que l’endemà del 14 de febrer, la Fiscalia haja presentat els recursos contra els presos polítics, pel fet que considera que el tercer grau als líders independentistes és prematur. A més, la Fiscalia afirma que els nou condemnats pel Procés no han reconegut que van fer un “delicte” i tampoc no s’han reeducat ni resocialitzat després dels seu “delicte”.

Els líders independentistes han estat 14 dies en semillibertat, no per una mesura de gràcia ni per cap privilegi o benefici, sinó pel dret penitenciari.

Els presos polítics

Fa uns mesos la Fiscalia (¿de quien depende?) es va afanyar a recórrer el tercer grau penitenciari als presos polítics catalans, com ho ha fet ara, per “prematur” i va anul·lar, com un escarment o venjança, els permisos que els corresponien (per dret, no per magnanimitat de la justícia), per l’article 100.2, perquè els presos independentistes pogueren treballar, cuidar els seus familiars o fer voluntariat.

Després de la victòria del sobiranisme el 14 de febrer, victòria en vots i en escons, la Fiscalia vol derrotar l’independentisme, amb les togues, ja que que els partits constitucionalistes no l’han pogut guanyar a les urnes. I és que a l’estat espanyol, el que no poden guanyar a les urnes ho guanyen amb les togues.

L’estat espanyol i el Pedro president Sánchez mostren les seus cartes després que l’independentisme haja guanyat les eleccions el 14 de febrer. L’actitud de la Fiscalia (¿de quien depende?) revocant el tercer grau als presos polítics, mostra el tarannà i el diàleg del govern espanyol.

PUBLICITAT

Josep Miquel Bausset

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. La Fiscalia i en concret el Fiscal General de l’Estat l’ elegeix el Govern. Amb este càrrec de confiança i d’ intre d’ un òrgan jeratquizat es pot manipular quasi tot judicialment. El nou recurs presentat per la Fiscalia és una clara venjança del PSOE per no haver guanyat les eleccions a Catalunya. El FGE sols atén a la ” Voz de su amo” com una clara manipulació corrupta del ordenament jurídic. El que comenta Miquel Bauset és exactament el que passa i després ens volen silenciats i amenassats amb la presó com el raper Hasel per dir les veritats. Vivim en una dictadura absoluta

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací