- INFORMACIÓ -

 

Està passant prop d’ací…

PUBLICITAT

Romandrà obert des de l’arribada, el dissabte a la vesprada, fins al comiat del diumenge.

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats visitarà aquest cap de setmana el Real Santuari de la Verge del Lluch d’Alzira, dins del seu recorregut especial per santuaris i ciutats de l’Arxidiòcesi, i de fora d’ella, amb motiu de l’Any Jubilar del Centenari de la Coronació Canònica.

La imatge pelegrina de la Mare de Déu arribarà al santuari aquest dissabte, 10 de setembre, a les 18 hores, i “després de la recepció, amb balls tradicionals de la Ribera acompanyats amb la música del ‘tabal i dolçaina’, tindrà lloc el res del Rosari i la celebració de l’Eucaristia”, ha indicat Raül Furió, rector del santuari.

A les 22 hores començarà una vigília d’oració mariana amb la participació de les parròquies de l’arxiprestat. El santuari romandrà obert tota la nit.

PEREGRINACIÓ NOCTURNA, A peu, DES DE POBLACIONS PRÒXIMES

Igualment, “en la matinada del dissabte al diumenge, grups de joves i feligresos de Castelló (Ribera Alta) i d’altres localitats pròximes peregrinaran a peu fins al santuari per a venerar a la Mare de Déu dels Desemparats”, ha afegit. També vindran des d’altres poblacions en cotxes particulars i en un autobús.

El diumenge, 11 de setembre, la jornada començarà a les 7.30 hores amb el res del Rosari de l’Aurora i una missa. Igualment, se celebraran misses a les 9.30, 11 i 12.30.

Ja a la vesprada, a les 17.30 hores, tindrà lloc la celebració comunitària de la Unció de Malalts i a les 19 hores, res del Rosari.


Finalment, Álvaro Almenar, vicerector de la Basílica de la Verge, oficiarà la missa de comiat de la imatge de la patrona, segons Furió. El santuari romandrà obert ininterrompudament des de les 18 hores del dissabte fins que la imatge siga comiat.

PRESENT EN LA TROBADA DE RECTORS DE SANTUARIS DE LA CEE

La imatge “pelegrina” serà present en la Trobada de rectors de Santuaris que organitza la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) i que enguany se celebrarà a València, del 19 al 21 de setembre, amb motiu de l’Any Jubilar del Centenari de la Coronació Canònica.

De la mateixa manera, aquest mes continuen les visites de la imatge pelegrina en la seua “maremóvil” a nombrosos pobles de l’Arxidiòcesi.

Dimarts dia 13 de setembre a les 9.30h la imatge de la Mare de Déu dels Desemparats estarà a Castelló passant per l’Avinguda Cuba, Plaça Pepe Roig, doctor Fleming, Francesc Benetó, Pere Valls, Racó de Cifre, Plaça de l’Ermita, Carrer de Baix, Plaça País Valencià, Carrer la Sèquia, Lira Castellonense i Plaça de l’Esglèsia, tot seguit a la porta de la capella de la comunió es proclamarà un evangeli i es resarà l’Angelus, acabarà el recorregut pel carrer Major, carrer València, Carrer Moreretes, Hernan cortés, Carles Carbonell, Mestre Serrano, Vicent Andrés Estellés, Jaume I, Pere Calp, Sant Josep, i Blasco Ibañez i des d’ací eixirà cap a Senyera.

- PUBLICITAT -