- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

La III Marxa Solidària contra el càncer reuneix quasi 1000 participants a Castelló

 

PUBLICITAT

Per tercer any consecutiu s’ha celebrat la Marxa Solidària per a lluitar contra el càncer a Castelló, es va celebrar el passat diumenge 5 de maig de 2019 i l’eixida va ser al Parc de l’Estació, congregant quasi 1.000 participants. I és que, com és habitual quan a Castelló es fa una convocatòria d’aquest tipus, la resposta dels castelloners i castelloneres és encomiable.

L’alcalde, Òscar Noguera i la presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Castelló Elisa Sala, volen mostrar la seua “gratitud a totes i tots els veïns i veïnes que han demostrat que el nostre poble és solidari. Era molt emocionant veure la marea verda de les gorres i motxilles i el rosa de les samarretes que va envair els carrers de Castelló. Estic molt satisfet de la resposta de la població. A més a més, s’han recaptat més de 4.707 euros per ajudar a la investigació contra aquesta malaltia”.

Però, l’èxit no hauria estat possible sense la col·laboració de l’Associació Lluita Contra el Càncer, Centre Multiesport ‘El Castellet’, Impacte Gym, Construccions Eliseo Pla, AirConect, Carrefour, Videca, DHL, , Vidal Tendes i Delícies de Déus.

L’alcalde ha destacat el gran treball d’El Castellet en la ‘perfecta’ organització de l’esdeveniment.

El recorregut de la volta a peu tenia una distància total de 6km i el recorregut de la marxa, 4.

Però, l’activitat solidària continuarà aquest diumenge amb la col·locació de meses petitòries aprofitant les comunions, i també durant la resta de l’any amb el sopar del càncer o amb la representació teatral de les ames de casa. D’altra banda, l’Ajuntament ja pensa en l’organització de la cursa de 2020 amb l’increment d’activitats al voltant de l’esdeveniment perquè li done més rellevància.

Piqueu ací per a veure i baixar totes les fotos de Valeria Benetó i Joanjo Puertos

Redacció CN

III Volta a peu i marxa Campanya Lluita Contra el Càncer

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

 

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací