- PUBLICITAT -

Les samarretes de la II Marxa Solidària ja estan disponibles a la farmàcia d’Andrea. Animeu-vos a passar-hi a recollir-les!

CN | Aida

El pròxim dissabte 18 de maig, la ciutadania de Castelló tindrà una oportunitat única per unir-se en solidaritat i suport a una causa important. La Marxa Solidària, que per segon any consecutiu és una iniciativa de la Farmàcia Andrea Úbeda, se celebrarà a les 10.30 h del matí, oferint una jornada de conscienciació i acció comunitària.

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és recaptar fons per al Centre Ocupacional Municipal ‘El Castellet’, una institució vital que ofereix suport i oportunitats per al desenvolupament personal i professional de persones amb diversitat funcional.

Els participants en la marxa tindran l’oportunitat de contribuir a aquesta noble causa, ja que la recaptació de fons es destinarà íntegrament al COM ‘El Castellet’, ajudant a finançar els seus programes i serveis essencials.

PUBLICITAT
Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

Ja es pot reservar la samarreta per a la marxa en la Farmàcia Andrea Úbeda, amb una donació de 8 euros. La farmàcia es troba al carrer Mestre Giner, 21 de Castelló. Aquells interessats a participar o obtenir més informació poden contactar al telèfon 96 245 13 29.

La II Marxa Solidària no només ofereix una oportunitat per a l’exercici físic i la convivència comunitària, sinó que també permet als participants contribuir activament al benestar de la seua comunitat local. És una ocasió per fer una diferència positiva i demostrar el poder de la solidaritat i el suport mutu.

Per tant, des de Castelló Notícies convidem a tots els ciutadans i ciutadanes de Castelló a unir-se a la II Marxa Solidària i a fer la seua part per ajudar a construir una comunitat més inclusiva i solidària per a totes i tots.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací