PUBLICITAT

 

La Generalitat Valenciana va presentar el passat mes de maig un tauler de monitoratge de la situació de la COVID-19 de cada municipi de la Comunitat Valenciana per a informar la ciutadania i posa a la seua disposició les dades recopilades diàriament per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

En el gràfic que mostra hui 22 de juny de 2020 ens diu que la situació ha canviat a Castelló, la persona que apareixia contagiada en els últims 7 dies està rectificada, per tant continuem tenint 5 persones amb PCR+ des que va començar la pandèmia i ninguna en PCR+ 14 dies.

IMPORTANT – Hem de fer tot el necessari per a evitar la transmissió del virus i que la propagació de la malaltia no es reactive. En aquests moments, la mesura més important de prevenció és mantenir la distància social i utilitzar màscara en tots els espais públics sempre que no siga possible mantindre la distància de seguretat interpersonal d’almenys dos metres.

Aquestes dades estan publicades a data de hui dilluns 22 de juny de 2020 en la web de la GVA http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas.

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací