- PUBLICITAT -

 

El Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló–La Fundació organitza un curs d’Introducció a la Filosofia per al primer trimestre de 2022 que serà impartit per Tobies Grimaltos i Mascarós, doctor en Filosofia.

PUBLICITAT

El curs s’adreça a qualsevol persona interessada a accedir al món fascinant de la filosofia i que vullga emprendre l’aventura de la recerca de la saviesa. Es tracta de perdre-li la por a conceptes tan solemnes com realitat, veritat, percepció, llibertat, etc. Encara que l’interés de la filosofia no rau en en les seues aplicacions pràctiques immediates, la indagació filosòfica, que té un caràcter argumentatiu, ens permetrà adquirir criteris sòlids per a observar el món que ens envolta i per a conduir la nostra existència d’acord amb els nostres valors.

Per a assistir al curs no cal tindre coneixements filosòfics previs.

Sobre Tobies Grimaltos i Mascarós: https://tobiesgrimaltos.wordpress.com.

Objectius i programa del curs. [adjunt]

DADES PRÀCTIQUES

Lloc: Castelló (Ribera Alta). El lloc més concret s’indicarà més avant.
Període de realització: primer trimestre de 2022.
Durada: 30 hores; a raó de 2 hores setmanals.

Horari: Des de hui i fins al 3 de desembre podeu indicar la vostra preferència de dia i hores a través del següent Doodle: https://doodle.com/.

Preu d’inscripció: 25 euros. Gratuït per als socis i les sòcies del Grup d’Intervenció Comunitària – La Fundació.

La preinscripció al curs es farà mitjançant l’enviament d’un missatge al correu de l’associació: grupintervenciocastello@gmail.com.
Poseu «curs filosofia» en l’assumpte i indiqueu-nos els vostres nom i cognoms.

Si voleu formar part de l’associació Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló – La Fundació, heu d’emplenar la sol·licitud que s’adjunta i enviar-la al correu de l’associació: grupintervenciocastello@gmail.com. En el missatge de resposta vos indicaran la manera de fer efectiva la quota anual de 20 euros.

Si ja sou membre de l’associació i voleu assistir al curs, ens ho comuniqueu al correu de l’associació: grupintervenciocastello@gmail.com.

El curs només es podrà seguir de forma presencial.

El Grup d’Intervenció Comunitària entregarà un diploma a tots els inscrits que hagen assistit com a mínim al 80 per cent de les sessions.

Mesures sanitàries:

En el transcurs de totes les sessions s’observaran les mesures d’higiene i distanciament recomanades per les autoritats sanitàries per a la prevenció del contagi de la COVID – 19.

- PUBLICITAT -