- PUBLICITAT -

El Grup d’Intervenció Comunitària – Associació Cultural de Castelló presenta les seues activitats programades des de setembre fins a desembre de 2023

CN | Aida

El passat divendres, 15 de setembre, El Grup d’Intervenció Comunitària – Associació Cultural de Castelló – La Fundació va celebrar la seua assemblea anual, on es va donar llum verda a la memòria de despeses i entrades del període 2022-2023 i es va establir el pressupost per al pròxim exercici.

PUBLICITAT
Fotos d’arxiu d’activitats de la fundació

Un dels punts clau d’aquesta assemblea va ser la presentació de les activitats programades per al període de setembre a desembre de 2023. Entre elles, es troben propostes de gran interés cultural, com grups de lectura filosòfica, conferències sobre història i cultura local, excursions commemoratives o la presentació de publicacions editades per la mateixa fundació.

Les activitats organitzades pel Grup d’Intervenció Comunitària – La Fundació són les següents:

29 de setembre, 19 h – Conferència. Remar contra el temps: Verona i València sota la mirada del professor Rafael Roca. Presenta: Xavier Serra.

27 d’octubre, 19 h – Conferència. Meditar i viure, a càrrec de Maurici Belmonte i Monar.

28 d’octubre, 10 h – Excursió commemorativa de la riuada de 1923. Punt d’eixida: porta de l’IES Vicent Gandia. Coordina: Rubén Galera i Hernández. Patrocina: Regidoria de Cultura del M. I. Ajuntament de Castelló. Cal inscriure’s prèviament.

17 de novembre, 19.30 h – Comunicacions de tema castellonenc en la darrera Assemblea d’Història de la Ribera. En col·laboració amb el Secretariat Local de l’AHR.

1 de desembre, 19.30 h – Presentació del número 2 de la revista El Síndic, editada pel Grup d’Intervenció Comunitària – La Fundació.

29 de desembre, 19.30 h – Conferència. El valencià és fàcil, a càrrec de Leo Giménez.

Totes les conferències es realitzaran al segon pis de l’Obrera. Totes les activitats són possibles gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló i en coordinació amb el Consell Municipal de Cultura.

D’altra banda, el passat 8 de setembre es va fer la reunió inicial del Grup de lectura filosòfica. En aquest primer encontre es va establir el material de lectura i el calendari de les sessions. Va ser coordinat per Tobies Grimaltos i Mascarós i organitzat pel Grup d’Intervenció Comunitària – La Fundació. En els pròxims dies, es proporcionaran explicacions amb detall sobre la dinàmica establida en aquesta reunió.

L’entitat ha volgut destacar que aquesta programació és una part de l’extens treball que estan desenvolupant. Es preveu que aquests esdeveniments atraguen tant els membres del col·lectiu com a persones interessades en la rica història i cultura de Castelló. Tot i que la llista d’activitats presentada serveix d’avantsala del que està per vindre, l’organització assenyala que els detalls específics de cada esdeveniment es publicaran als canals habituals amb suficient antelació.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací