- PUBLICITAT -

 

Comunicat publicat a la web ‘El Miragall’ del Consell Municipal de Festes.

COMUNICAT OFICIAL SUSPENSIÓ DE LA FIRA DE SANTA LLÚCIA

Aquest dilluns 30 de novembre es va convocar un Consell Municipal de Festes per tractar entre altres punts a l’ordre del dia, la Fira de Santa Llúcia 2020.

A la reunió el Regidor de Cultura Festiva va explicar la decisió evident de suspendre la Fira de Santa Llúcia i totes aquelles activitats que formen part d’ella, la resta de participants al Consell també van expressar les seues opinions refermant la decisió i per tant, prendre la decisió per unanimitat; la situació de pandèmia actual no dona opció a altres alternatives en el marc festiu cultural de la Fira de Santa Llúcia.

PUBLICITAT

A l’igual que va passar amb la suspensió de les Falles i les Festes Major i de Moros i Cristians, els representants al Consell Municipal de Festes van comentar la necessitat d’entendre la situació extraordinària i, sobre tot, assegurar la salut i el benestar de tot el poble.

Es per això que les veïnes i veïns de Castelló, aquest desembre de 2020, no podrem gaudir de la nostra fira, però de segur que al 2021, la Fira Santa Llúcia tornarà amb mes esplendor si cap.

En aquests moments, toca centrar-se en fer front a la pandèmia, superar-la i continuar treballant per les nostres festes i tradicions.

Consell Municipal de Festes.
Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -