- PUBLICITAT -

 

Castelló es prepara per a viure una nova edició de la seua Fira Comercial, sota el lema “Viu el teu comerç”. La cita, que se celebrarà els pròxims 20, 21 i 22 d’octubre, promet ser un gran esdeveniment on el comerç local serà el gran protagonista

CN | Aida

D’acord amb la programació provisional que s’ha facilitat a CN, els assistents podran gaudir d’una àmplia varietat d’activitats. Entre elles, la Fira comptarà amb un berenar saludable per a xiquetes i xiquets, una inauguració oficial amb recepció d’autoritats, una ‘globotada’, una concentració de bicicletes, classes d’hipopressius, i diversos sorteigs que es realitzaran al llarg de l’esdeveniment. Una de les novetats més destacades d’enguany serà l’esmorzar popular del diumenge, així com un servei de menjar i begudes disponibles durant cada dia de l’esdeveniment. A més, s’ha afegit una passarel·la de moda infantil, que promet ser una de les activitats estel·lars.

A més, els més menuts també tindran el seu espai amb una ludoteca, activitats i tallers. El diumenge es farà entrega de premis del concurs de dibuix amb tema “Comerç Local”, on diversos col·legis del poble hauran presentat les seues obres.

L’organització fa una crida a tots els ciutadans i ciutadanes de Castelló i de pobles del voltant perquè s’acosten i “visquen” el seu comerç més pròxim, en un cap de setmana ple d’activitats, sorpreses i la millor oferta comercial de Castelló.

PUBLICITAT

Per a més informació i detalls sobre horaris i ubicació exacta d’activitats, es recomana estar atent als canals oficials d’informació a mesura que s’apropen les dates de l’esdeveniment.

Si tens un negoci a Castelló, encara ets a temps de participar. Si necessites més informació, envia un WhatsApp al telèfon 658 847 163 i ens posarem en contacte amb tu.

- PUBLICITAT -