INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

La comparsa mora Almohades, la comparsa cristiana Contrabandistes, els festers de Santa Bàrbara i la Falla Les Moreretes, amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, ens tornem a ajuntar per formar un bon comboi al nostre barri, un barri que engrandeix la nostra festa!

Molt prompte vos passarem tota la programació, que enguany esta plena de sorpreses…. però de moment vos avancem alguna informació:

Guarda’t El 27 de juliol a l’agenda, ja que vos esperem a tots a la “Festa del Calvari” a la plaça Ermita!

Enguany per sopar tenim 4 modalitats:

1. Entrepà vegetal

PUBLICITAT

2. Entrepà de Llomello adobat amb ceba caramelitza i formatge.

3. Pollastre al forn

4. Tiquet de gasto (sols picadeta i beguda)

Els tiquets seran a 6 Euros i 3 Euros per a sols el ‘gasto’ i es podran arreplegar tots els dimecres a partir del 19 de Juny al casal dels festers de Santa Barbera (al costat de l’edifici Ermita), en horari de 19.30 h a 21 h.

Una de les novetats d’enguany és una exposició de fotografies sobre les festes al calvari. Tota aquella persona que tinga alguna fotografia ens la pot fer arribar del 17 de Juny al 10 de Juliol a qualsevol membre de les associacions, els dimecres al casal de Santa Barbara o enviant-la per correu a festadelcalvari@gmail.com.

També hem fet unes camisetes commemoratives de la festa del calvari, a 4 euros, on tota aquella persona que estiga interessat en portar-la té de temps fins al 10 de Juliol. Es pot acostar qualsevol dimecres al casal de Santa Barbera o a qualsevol component associació, facilitant el nom, la talla i abonant el preu de la camiseta.

Molt prompte vos mostrarem el cartell i la programació completa.

Organitzadors II Festa del Calvari

- PUBLICITAT -