- INFORMACIÓ -

 

Aquesta vesprada, 06 de maig de 2022 el Teatre Ideal de Castelló ha acollit l’obra de teatre la Fallera Calavera, una proposta de Floc Teatre, una història escrita inspirada en l’univers creat en 2014 per Enric Aguilar.

PUBLICITAT

Ha sigut emocionant veure com canvien els personatges dels dibuixos de les cartes a partir de les imatges de les targetes, es tornen de carn i os, parlen i es mouen… Mai serà com les imagines, però el resultat ha estat sorprenent, la veritat és que ens ha fet passar una bona estona molt divertida.

L’obra tracta tota mena de tradicions, festes de Falles, Corpus, la Magdalena, les Fogueres, ‘la ruta del bacalao amb Chimo Bayo’, Jaume I, Moros i Cristians… A més, critica per imitació, la història està ambientada en l’any 2070 en un futurista País Valencià, on l’eterna alcaldessa de València ressuscitada pretén construir un imperi a base de deixalles i grans esdeveniments, tergiversant elements importants de la cultura com la paella, que pretén convertir en ‘arròs amb coses’, que La Fallera Calavera no pot permetre. Així que va tornar de la mort per a exigir justícia.

Felicitar la regidoria de Cultura per donar-nos l’oportunitat de gaudir d’un magnífic espectacle.

- PUBLICITAT -