- PUBLICITAT -

CN | Aida

El dissabte passat, la Falla Sant Rafael va viure una nit plena d’emocions i tradicions amb la tan esperada Presentació de les seues Falleres Majors i la seua Cort d’Honor, que va tenir lloc al Teatre Ideal de Castelló.

L’escenari va ser omplert amb l’esperit festiu mentre es va presentar formalment les figures més destacades de la comissió fallera. Encapçalant l’esdeveniment, el president de la falla, Joan Carles Martínez Pastor, va ser acompanyat per la presidenta Infantil, Adriana López Ortiz. Però el moment màgic de la nit va arribar quan la Fallera Major Infantil, Tessa Ordiñaga Gomis, i la Fallera Major, Lydia Aparicio López, van ser presentades com a les Falleres Majors de la Falla Sant Rafael 2024.

PUBLICITAT
Presidenta Infantil, Adriana López Ortiz i Fallera Major Infantil, Tessa Ordiñaga Gomis
Fallera Major, Lydia Aparicio López i el president de la falla, Joan Carles Martínez Pastor

A més, les presentadores de la nit van ser Aitana Martorell Pastor i Ayla Muñoz Vaya, que van donar un toc especial a l’esdeveniment amb la seua elegància i presència en l’escenari.

Aitana Martorell Pastor i Ayla Muñoz Vaya

Durant la presentació, es va interpretar una obreta titulada ‘Parlant no s’entén la gent’, que va captivar l’atenció del públic. Amb un repartiment excepcional, la secretària va ser interpretada per Macarena Lorente Candel, la psicòloga per Anna Perales Catalá, l’entrevistadora per Laura Argente Talens, i l’entrevistada per Aitana Martorell Pastor, que van oferir una actuació memorable.

Laura Argente Talens, Anna Perales Catalá, Aitana Martorell Pastor i Macarena Lorente Candel

El Teatre Ideal va ser l’escenari perfecte per a aquesta vetllada, on les llums, la música i els colors de les indumentàries van ser els protagonistes. La comissió fallera de Sant Rafael va gaudir amb entusiasme l’assistència dels seus membres i amics per a donar la benvinguda a les seues màximes representants.

La presentació va ser una oportunitat per a compartir moments d’emoció i fraternitat, així com per a estrenar oficialment les elegants indumentàries que lluiran les Falleres Majors i les seues respectives Corts d’Honor durant les pròximes festivitats falleres.

La comissió de la Falla Sant Rafael va convidar a tota la ciutadania a sumar-se a aquesta celebració, donant oficialment el tret de sortida a una temporada fallera plena d’il·lusió, tradició i germanor. La festa a Sant Rafael ja ha començat!

10022024-Presentació Falla Sant Rafael - 2024 17_43

Per veure l’àlbum complet de la presentació piqueu ací

- PUBLICITAT -