- PUBLICITAT -

De segur que la Falla Sant Domènech celebra el seu 50é Aniversari amb una espectacular presentació al Teatre Ideal el pròxim dissabte

CN | Aida

El pròxim dissabte, 24 de febrer, a les 20 hores, el Teatre Ideal esdevindrà l’epicentre de la celebració del 50é aniversari de la Falla Sant Domènech, una de les més emblemàtiques del poble. Amb l’esperit de commemorar aquesta efemèride tan especial, la comissió presenta amb orgull els seus màxims representants per a l’exercici faller en una cerimònia plena d’emoció i tradició.

Representants de la Falla Sant Domènech en la presentació de les Falleres Majors de Castelló.

Amb la presidència de Rafael Chordá López, la Falla Sant Domènech es vesteix de gala per a aquesta ocasió tan significativa. Acompanyant-lo en aquesta tasca, Joan Peris Calatayud assumirà el càrrec de president Infantil.

Natura Castillo Molina i Joan Peris Calatayud

Mentre que Natura Castillo Molina representarà l’alegria i la il·lusió com a Fallera Major Infantil i per la seua banda, Montiel Lozano Carrasco ostentarà amb elegància i distinció el títol de Fallera Major, representant tant Natura, com Montiel a tota la comissió en aquest any tan especial.

Montiel Lozano Carrasco i Rafael Chordá López

La presentació, que promet estar carregada d’emoció i sorpreses, serà l’oportunitat perfecta per a la comissió de Sant Domènech de començar una temporada plena de festivitats i actes commemoratius en honor als seus cinquanta anys d’història i tradició.

PUBLICITAT
Natura Castillo Molina, Fallera Major Infantil i Montiel Lozano Carrasco, Fallera Major de la Falla Sant Domènech amb la Fallera Major de la Falla l’Almenà, Elena González Fons.

Amb el Teatre Ideal com a testimoni privilegiat, la Falla Sant Domènech convida a tota la ciutadania a unir-se a aquesta celebració, reafirmant així el seu compromís amb la cultura, la festa i l’essència fallera que ha caracteritzat la comissió durant mig segle.

Foto d’arxiu de Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -