- PUBLICITAT -

CN | Aida

La Falla País Valencià ha preparat una sorpresa emocionant per a tots els amants de l’entreteniment i la màgia mental. El reconegut hipnotitzador i mentalista Toni Pons arribarà a Castelló el pròxim 15 de juny per oferir un espectacle captivador a l’Auditori Rex.

Amb una experiència en el món de la hipnosi que el converteix en un dels grans del gènere, Toni Pons promet deixar a tots els assistents bocabadats amb les seues habilitats extraordinàries. L’espectacle, programat per començar a les 19.30 hores, és una oportunitat que no pot deixar per experimentar una nit plena de misteri i diversió.

Les entrades per a aquesta experiència estan disponibles amb un donatiu de 12 euros. Podeu adquirir-les de diverses maneres: posant-vos en contacte amb qualsevol faller o fallera de la Falla País Valencià, a través de les xarxes socials de l’organització o dimarts i dijous, de 19.30 a 20.30 hores, al casal de la Falla País Valencià.

PUBLICITAT

No deixeu passar aquesta oportunitat de ser part d’una nit màgica i enigmàtica al costat de Toni Pons i la Falla País Valencià. Prepareu-vos per a viure una experiència especial i inoblidable.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací