- PUBLICITAT -
Temps de lectura 3 minuts

CN | Aida

El passat dissabte, 3 de febrer els membres de la comissió de la Falla Les Moreretes van viure amb emoció la presentació i exaltació de les seues Falleres Majors i la Cort d’Honor al Teatre Ideal de Castelló.

Saul Puertos Oliver, Vicent Lamoncha Penalba, president Infantil, Adrián Roca Martínez president

PUBLICITAT

Amb Adrián Roca Martínez com a president i Vicent Lamoncha Penalba com a president Infantil, la Falla Les Moreretes va presentar amb orgull les seues màximes representants. Daniela Pla Climent va ser presentada com a Fallera Major Infantil, mentre que Tamara Vayà Cerdà va ocupar el lloc de Fallera Major.

Tamara Vayà Cerdà, Fallera Major
Daniela Pla Climent, Fallera Major Infantil

L’acte, carregat d’emoció i sentiment faller, va estar conduït amb mestria per Berta Tomas Penades, qui va guiar el públic a través d’una vetllada plena de moments especials i inoblidables.

Abans que accediren a l’escenari les Falles convidades i les Falleres Majors de Castelló, Gemma Ubeda Sauco, Fallera Major Infantil, i Rosa Remolí Daràs, Fallera Major i les seues Corts d’Honor, la comissió va fer un reconeixement especial nomenat Padrí, a Saul Puertos Marco, i Madrina, a Elo Aviño Poveda, així com Fallers d’Honor, Luis Montero Roca i Elena Benavent Botella.

Padrí, Saul Puertos Marco
Madrina, Elo Aviño Poveda
Fallers d’Honor, Luis Montero Roca i Elena Benavent Botella

Amb la participació del centre professional de música i dansa d’Algemesí, l’esdeveniment va destacar per la seua elegància i distinció, oferint als assistents una experiència enriquidora que va combinar música, dansa i esperit faller.

Falleres Majors de Castelló, Gemma Ubeda Sauco, Fallera Major Infantil, i Rosa Remolí Daràs, Fallera Major i les seues Corts d’Honor

La Falla Les Moreretes convida a tota la comunitat a participar en aquestes pròximes falles 2024 i guadir de la cultura, la tradició i l’esperit faller, amb l’esperança de crear records inoblidables i donar protagonisme a les seues representants.

Fallera Major Falla l’Àlmenà, Elena González Fons

Castelló Notícies felicita Daniela i Tamara, desitjant-los unes falles 2024 plenes d’èxits i alegries.

03022024-Presentació Falla Les Moreretes 2024 17_50

Àlbum de fotos de la presentació

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací