- PUBLICITAT -

CN | Aida

La Falla L’Almena ha marcat un precedent en el món faller de Castelló amb el llançament del seu primer llibret virtual, una iniciativa innovadora que combina la tradició del llibret de falla amb una rica vessant cultural.


Vídeo promocional del llibret

Des de la direcció de la delegació de cultura de la comissió, s’ha creat aquesta mostra que no només ofereix la documentació clàssica del llibret de falla, sinó que també incorpora una àmplia gamma de contes, assajos i articles relacionats amb el món faller i la cultura en general.

Amb aquest llibret virtual, volem enriquir l’experiència fallera no només amb els elements tradicionals, sinó també amb un contingut cultural variat que reflectisca la diversitat i riquesa del nostre col·lectiu“, declara el seu president Rigo Rodríguez Martorell.

PUBLICITAT
Elena González Fons i Rigo Rodríguez Martorell

Els lectors podran explorar una gran varietat de temes, des de la història i la tradició fallera fins a qüestions contemporànies i reflexions culturals. Aquesta nova iniciativa no només celebra les arrels de la festa fallera, sinó que també busca fomentar la comprensió i l’apreciació de la cultura en un sentit més ampli.

El llibret virtual de la Falla L’Almenà està disponible per a la consulta en línia ací baix, permetent a tots els interessats gaudir de la seua rica i diversa varietat de continguts des de qualsevol dispositiu amb accés a Internet. Aquesta iniciativa marca un pas cap al futur en la preservació i difusió de la cultura fallera de Castelló, demostrant que la innovació i la tradició poden anar de la mà.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací