- PUBLICITAT -

 

El dissabte passat 19 d’octubre de 2019 la Falla l’Almenà va celebrar el 50 aniversari de la seua fundació. Una comissió que començava a caminar en 1969 gràcies a la il·lusió d’uns castelloners amants de les falles.

L’Auditori REX va acollir aquesta celebració en la qual primer es va projectar un emotiu vídeo amb fotografies antigues on vam poder viatjar per uns moments per la seua història. El fundador de la falla, els primers membres, les falleres majors, els presidents, els monuments fallers, tots es van plasmar en cadascuna de les fotografies projectades.

PUBLICITAT

Després va arribar el torn de rebre les Falleres Majors i Presidents d’aquests 50 anys. No van estar tots però sí la gran majoria. Any rere any van anar pujant a l’escenari amb la foto del monument faller de fons.

Les Falleres Majors de Castelló Àngels Candel i Laia Vallés, acompanyades per la seua Cort d’Honor i el President de Junta Local Fallera també van estar presents en aquest important acte, Així com l’Alcalde de Castelló Òscar Noguera i el Regidor de Festes Xavier Tortosa.

Al finalitzar l’acte totes les Falleres Majors i Presidents dels últims 50 anys que van assistir a l’acte van fer una pinya a la porta de l’auditori per a realitzar una fotografia que ja forma part de la història d’aquesta comissió.

Desprès acompanyats de música i en passacarrer van assistir a la sala ‘multiusos’ on van sopar tots junts.

Ací baix teniu unes quantes fotos del reportatge de Joanjo Puertos, per veure i baixar-les totes, piqueu ací.

Joanjo Puertos

Falla l’Almenà – 50 aniversari

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -