- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

‘La dona invisible’ de Mònica Richart, Premi Soler i Estruch de Narrativa 2021 de Castelló entre els llibres més venuts en la Plaça del Llibre d’Alacant.

La dona invisible és la història d’una dona de la neteja, Mihaela, que troba un cadàver a la conselleria on treballa i decidix investigar-ne la mort abans de suïcidar-se, com a últim projecte vital. Amb eixe pretext, i des de l’ull crític d’una senyora romanesa de vora setanta anys, la història homenatja i satiritza alhora la funció pública i, de retruc, la classe política “mitjana”, els alts càrrecs que ens queden bastant a prop. També, sempre en clau irònica, convida a la reflexió sobre la soledat d’algunes persones majors.

Properament, la novel·la es presentarà a Castelló, Alcoi, La Pobla Llarga…

PUBLICITAT

El passat cap de setmana es va celebrar la sisena edició de la Plaça del Llibre a Alacant, amb rècord de vendes i públic.  I entre els més venuts, La dona invisible de Mònica Richart, que es va presentar el diumenge 13 de febrer de matí.

Monica Richart, (Antella, 1992). Tot i la seua joventut, compta amb diversos premis literaris, entre els quals el Premi València Nova de Narrativa de la Institució Alfons el Magnànim per la novel·la violeta i el llop (Bromera, 2018). També ha rebut alguns premis de narrativa curta per alguns dels seus relats (com ara “Remiehzla” o “Prosopagnòsia”, disponibles en línia) i ha col·laborat amb relats breus amb la revista L’illai la revista La lloca, entre d’altres. Amb La dona invisible(Bullent, 2022), Premi Soler i Estruch 2021, es consolida com a novel·lista i es perfila com una de les veus més destacades de la nova generació de novel·listes actuals en català.

Ací, la notícia en Nosaltres la Veu: Rècord en vendes i assistència a la Plaça del Llibre d’Alacant

Per saber més del llibre i de la seua autora podeu escoltar, a partir del minut 43, aquesta entrevista en la SER del programa “A vivir Comunidad Valenciana”.

- PUBLICITAT -