- PUBLICITAT -

CN | Aida

El passat dissabte 2 de març, el poble de Castelló va presenciar un dels esdeveniments més esperats de l’any: la Crida de les Falles 2024. A les 11:30 hores del matí, els carrers es van omplir amb el bullici i l’alegria del col·lectiu faller, que es va reunir per recollir les seues màximes representants, les Falleres Majors de Castelló.

El president de la Junta Local Fallera, Vte. Jesús Marrahí fent entrega de la insígnia de la JLF a l’alcaldessa Horte Gómez Llácer.

Amb un sol radiant com a teló de fons, la cercavila va recórrer els carrers de Castelló, mentre els membres de les diferents comissions falleres es dirigien cap a la plaça de l’Ajuntament, punt neuràlgic de la celebració. A les 12:30 hores, amb la plaça amb el col·lectiu faller al complet, va començar l’esdeveniment: la Crida de les Falles 2024.

PUBLICITAT

La cerimònia va estar presidida per la Fallera Major de Castelló, Rosa Remolí Daràs, i la Fallera Major Infantil, Gemma Ubeda Sauco, que amb paraules plenes de passió i compromís, van donar oficialment el tret d’eixida a les festes falleres. Amb el tradicional castell de focs artificials com a fons, les Falleres Majors van encoratjar a tots els castelloners i castelloneres a viure amb intensitat i emoció aquestes festes tan especials.

Fallera Major de Castelló, Rosa Remolí Daràs, i la Fallera Major Infantil, Gemma Ubeda Sauco

Un dels moments més emotius de la jornada va ser el reconeixement als artistes fallers, que van rebre els premis als ninots indultats del 2024. La Falla Les Moreretes en infantil i la Falla l’Almenà van ser les afortunades, veient com les seues creacions seran salvades de les flames gràcies al vot del jurat.

Falla Les Moreretes
Falla l’Almenà

A més a més, es va fer l’entrega dels guardons d’honor a aquelles persones que han destacat per la seua dedicació i contribució a la festa fallera, fent valdre la importància de la col·laboració i el treball en equip en la construcció de la cultura i les tradicions del poble.

Amb la finalització de la Crida de les Falles 2024, els carrers de Castelló es van impregnar de l’esperit festiu i la joia característica d’aquestes dates tan assenyalades. La comunitat fallera es prepara per a viure unes festes plenes de tradició, emoció i germanor, demostrant una vegada més que les falles són part fonamental de la identitat i l’orgull del poble de Castelló.

Piqueu ací per veure l’àlbum complet de fotos de Joanjo Puertos de l’esdeveniment .

02032024-Crida Falles 2024 200_98

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací