- PUBLICITAT -

 

Les converses d’Antonio Bataller amb els candidats i candidata

El digital CN presenta als seus lectors la conversa mantinguda per Antonio Bataller amb la candidat de l’EU-Castelló de la Ribera, Bryan Richart, amb la finalitat d’informar els seus lectors sobre les opinions, projectes i propostes de les diferents organitzacions polítiques que participaran en les eleccions del 28 de maig.

Cal destacar que, malgrat haver contactat amb totes les candidatures, algunes han optat per no fer-se visibles. CN ha fet èmfasi en el fet que acudir o no a la seua crida ha estat lliurement escollit per cada candidatura, i que respectem la decisió dels que han optat no participar. Així mateix, han volgut remarcar que aquesta decisió no implica cap mena de discriminació per part del mitjà.

El diari CN ha agraït a Antonio Bataller el treball fet en la cobertura d’aquests esdeveniments, així com als candidats que han acceptat compartir les seues propostes amb el mitjà. En definitiva, CN es presenta com una eina de servei públic per a la ciutadania, que busca oferir una informació completa, plural i objectiva sobre les eleccions locals del pròxim 28 de maig.

- PUBLICITAT -