- PUBLICITAT -

 

CN | Aida

Les festes de Moros i Cristians de Castelló estan molt a prop, i la comparsa El Castellet ja està preparada per a donar-les la benvinguda amb un esdeveniment vibrant.

Aquest pròxim divendres 18 d’agost, just després de l’entradeta falsa, El Castellet vol convidar a ciutadans i visitants a unir-se a la celebració amb una nit de música i ball. Com és tradicional, la festa tindrà lloc a la porta de la Comparsa, convertint-se en l’escenari perfecte per a aquells que vulguen gaudir d’una atmosfera festiva inigualable.

La Discomòbil promet no solament ser una gran oportunitat per a moure l’esquelet al ritme de les millors cançons, sinó també un lloc de trobada on veïns, amics i familiars poden compartir bons moments, riures i històries.

Així que, si esteu buscant el lloc perfecte per començar les festes de Moros i Cristians amb bon peu, no busqueu més! La comparsa El Castellet us espera amb els braços oberts i la millor música per a garantir una nit inoblidable. Us esperem a tots el divendres 18 d’agost!

- PUBLICITAT -