- PUBLICITAT -

 

CN | Aida

La iniciativa “Castelló més bons que mai”, impulsada per l’ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló, ha rebut una càlida resposta per part dels ciutadans de Castelló. Aquesta campanya, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana, ha tingut una notable acollida des de la seua presentació.

L’alcaldessa Horte Gómez i el president de l’ACC Vicent González

A les 14.40 h de hui, ja s’han distribuït el 75% de les targetes de la campanya. La distribució es realitza a l’auditori Rex, que romandrà obert fins a l’esgotament de les targetes disponibles, més de 400. Els organitzadors animen a aquells ciutadans que encara no han obtingut la seua targeta a acostar-se a l’auditori i aprofitar aquesta oportunitat.

PUBLICITAT

Aquesta acció posa de manifest l’interés i el compromís de l’associació, l’Ajuntament i la Generalitat Valenciana amb el foment del comerç local i els serveis del poble, alhora que reforça la connexió entre els negocis i la ciutadania.

Estarem pendents de l’evolució d’aquesta campanya i dels resultats finals aconseguits, però sense dubte, la resposta fins ara reflecteix la solidaritat i l’interés dels castelloners i castelloneres per donar suport al seu teixit comercial local.

- PUBLICITAT -