- PUBLICITAT -

 

La ciutadania castellonera respon a la concentració del 25N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

El passat divendres 25 de novembre de 2022 més d’un centenar de persones es van concentrar a la Plaça de l’Ajuntament de Castelló, per commemorar el ‘Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones’.

PUBLICITAT

La regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat, Lola Soler va dirigir l’acte que va finalitzar amb la lectura d’un manifest per part dels regidors de l’Ajuntament de Castelló amb el missatge que els homes també estan per l’eliminació de la violència contra les dones.

Encara que els principals protagonistes van ser l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència de l’IES Vicente Gandia, realitzant diverses escenificacions relacionades en situacions que es donen de violència, així com una alumna del cicle ens va contar la seua experiència pròpia i de la seua família com a víctimes de la maldita violència contra les dones.

La regidora Soler va declarar que “aquesta forma de violència constitueix una gravíssima vulneració dels drets humans i suposa la discriminació més gran i atemptat contra el dret a la igualtat entre dones i homes. Per això és considerada com la forma més extrema de desigualtat que té com a resultat l’assassinat i la brutal ruptura del projecte de vida de moltes dones i les seues filles i fills”.

També es va dur a terme un minut de silenci en homenatge a totes les dones i menors que pateixen les conseqüències d’aquest devastador problema.

Aquesta concentració ha sigut l’acte central encara que s’han dut a terme diferents activitats al llarg d’aquest mes.

Recordeu que el 016 és el servei d’atenció a totes les formes de violència contra les dones.

| GALERIA | Concentració del 25N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -