- PUBLICITAT -

 

Una nova setmana de molta calor

CN | Jordi Payà

Ens afectarà la cinquena onada de calor de la qual parla tot el món?

Pense que no, que en quedarem un poc al marge. Farà bona cosa de calor, però no molta més que la que estem tenint els últims dies.

PUBLICITAT

El mapa d’avisos per calor d’Aemet en mostra perfectament les zones on apretarà més la calor, on la cinquena onada de l’estiu de 2023 es deixarà sentir de ple: des del sud-oest de la península fins als Pirineus i el nord-est de Catalunya.

Al País Valencià notarem més la calor a les terres de l’interior durant bona part de la setmana, tot i que a la costa també en farà bona cosa.

Hui farà un poc més de calor que ahir diumenge, però un poc menys que demà dimarts. Les nits són encara dures de dormir i les màximes marquen valors de rigorós estiu. A les terres de l’interior superaran els 35 graus sense cap problema i a la costa els 32-33 graus.

L’únic dubte que tinc per a demà dimarts és si acabaran formant-se tronades per l’interior de vesprada, perquè la calor està garantida, i serà més intensa que hui.

I la cosa no quedarà ahí, perquè dimecres i dijous els termòmetres es mantindran marcant valors molt alts, i fins i tot divendres poden arribar els avisos meteorològics per calor al País Valencià. Divendres potser tindrem notícies de la cinquena onada de calor a casa nostra.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -