- PUBLICITAT -

CN | Aida | Galeria de fotos, Joanjo Puertos

El dissabte 9 de març de 2024, Castelló va viure una jornada festiva plena de música, color i indumentària fallera. Tot va començar a les 18.00 hores amb una animada cercavila pels carrers del poble per part de totes les comissions falleres, un preludi excitant al qual es convertiria en l’acte estel·lar de la jornada: la cercavila de pasdobles.

A partir de les 19.00 hores, els carrers de Castelló van presenciar un espectacle emocionant amb la cercavila de pasdobles, una tradició relativament nova que ha aconseguit guanyar-se un lloc fonamental dins de les festes falleres. Des de la plaça de l’Ermita fins a la plaça de l’Ajuntament, les comissions falleres van recórrer els carrers amb balls i alegria, portant amb elles l’essència de la cultura i les tradicions locals.

PUBLICITAT

Durant el passacarrer, les parades per a ballar als punts estratègics de la ruta, com la plaça de l’Ermita, Intropía, Doner Kebab, Impremta El Mirall i la plaça de l’Ajuntament, van oferir moments d’intensa diversió i germanor. És en aquests instants que la comunitat fallera es va unir per celebrar la seua passió per la festa i la música.

Aquesta jornada no només va ser una celebració de les falles de Castelló, sinó també una demostració de com una tradició relativament nova com el passacarrer de pasdobles ha aconseguit integrar-se plenament dins de la cultura festiva de Castelló. Amb una participació entusiasta i un ambient festiu contagiant, la cercavila de pasdobles va demostrar ser un esdeveniment que perdurarà en la memòria col·lectiva, consolidant-se com una part essencial de les festes falleres de Castelló.

A més, tenim un grapat de fotos capturant els moments més emocionants de l’esdeveniment. Ací baix teniu l’àlbum o clicant ací les podeu veure.

09032024-Passacarrer dels pasdobles - FMC 2024_40

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací